- AKP ZİHNİYETİ

-  AKP ZİHNİYETİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Gülsoy, AK Parti'nin kendinden olmayanı dışladığını, son zamanlarda bu tavrını daha da belirginleştirdiğini söyledi.

CHP il binasında yaptığı basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Ayhan Gülsoy, AK Parti'nin yönetim anlayışını, ‘kendinden olmayanı dışlamak' biçiminde tanımladı. Gülsoy, Türk halkının böyle bir yönetimi hak etmediğini dile getirdi.
Gülsoy açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
Doğalgaz, elektrik ve petrol fiyatları yeni zamlarla el yakarken; atanmayı bekleyen yüz binlerce öğretmenin feryadı Milli Eğitim Bakanlığı duvarında çınlarken; işsizlikten bunalan, baba parasıyla sokağa çıkmaktan utanan gençlerimiz günden güne erirken; üniversite sınavlarında öğrenciler tel tel dökülürken, PKK terör örgütü polis ve askerlerimizi şehit almaya devam ederken işçi, memur , emekli, çiftçi geçim sıkıntısı içinde hayatta bezmişken; her Allahın günü, savunmasız ve günahsız kadınlarımız cinayete kurban giderken; aydınlar, gazeteciler, öğrenciler, komutanlar yıllarca hapishanelerde tutulurken , tutukluk bir işkenceye dönüşmüşken hukuksuz işlemler yurttaşlara ürperti veriyorken akıl almaz bir dış politika anlayışı yüzünden, çevremizde bir ülke kalmamışken, Suriye ile başımız belaya girmek üzereyken Güneydoğu sınırlarımız kaynıyorken sınırlarımızın hemen yanı başında ABD sinsice planlar yaparken Sayın Başbakan kendisine sunulan gerçek dışı bilgilerle 70-80 yıl öncesine gidiyor, boşa zaman geçiriyor! Üstelik, toplumu geriyor, yurttaşlarımızı üzüyor. Kendinden olmayan herkesi dışlıyor, yok sayıyor. Böyle bir yönetim anlayışını hak etmiyoruz. Halkımız bu duruma müstehak değildir! Birileri, 1930'lar üzerinde İnönü'yü yıpratmak istiyorsa; İnönü' den sonra sırada Atatürk varsa eğer; şimdiden söyleyelim: Akıntıya kürek çekmeyin. Boşuna yorulmayın. Milletimiz doksan yıldır ışığında yürüdüğü Atatürk devrim ve ilkelerini benimsemiş, ona sahip çıkmıştır. Daha fazla zorlamayın. Tarihin çarkları geriye dönmez. Aydınlığın değerini anlamış bir toplumu karanlıkta tutamazsınız artık. CHP, Genel Başkanımız başta olmak üzere, tüm örgütleriyle dimdik ayakta mücadele verecek, her türlü riyayı, iftirayı, yalanı, haksızlığı geldiği yere gönderecektir.''

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı